Immo TAELMAN - Dé referentie voor onroerende goederen in uw streek

Heeft u, of zoekt u, een onroerend goed dat in de regio tussen Deerlijk en Avelgem te koop is, dan moet u zeker bij Immo TAELMAN zijn ! Wij beschikken over een uitgebreide databank van kandidaat kopers/verkopers. Zo kunnen wij voor u, in de kortst mogelijke tijd, de ideale koper vinden of het onroerend goed, waar u al jaren van droomt, aanbieden.

Immo TAELMAN - Zorgeloos verhandelen van onroerende goederen

Zoals u ongetwijfeld wel weet, wordt de wetgeving omtrent het kopen en verkopen van onroerende goederen er niet eenvoudiger op. Daarom is het belangrijk dat u kan samenwerken met iemand die op de hoogte is van deze complexe wetgeving. Om problemen in de toekomst te vermijden zoekt u dus best naar een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Immo TAELMAN beschikt over een uitgebreide kennis en heel wat ervaring inzake de wettelijke bepalingen voor het verhandelen van onroerende goederen. Voor al uw vragen of problemen omtrent uw onroerende plannen is er maar één adres : Immo TAELMAN. Wij zijn er voor U, 24u op 24u / 7 dagen op 7.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de koop/verkoop van uw onroerend goed. Bij Immo TAELMAN heeft u een betrouwbare partner gevonden om uw onroerende plannen te realiseren. Immo TAELMAN zorgt voor een correcte afhandeling van uw koop/verkoop. Wij beschikken eveneens over de nodige contracten die door ervaren juristen, conform de wetgeving, zijn opgesteld.

Immo TAELMAN is synoniem voor ervaring, betrouwbaar, correct en service !

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog ! [email protected]


Wie is wie

BIV: 502 568

0496/17 68 78
[email protected]

Peter realiseerde zijn droom toen hij in 2003 Immo Taelman opstarte. Dankzij zijn opleiding Marketing en zijn vele jaren ervaring in de sector kent hij alle kneepjes van het vak. Zo staat hij jou perfect bij tijdens je zoektocht naar of de verkoop van een woning ! Peter woont zelf in Deerlijk en is dus voornamelijk gespecialiseerd in immo uit die regio die hij als zijn broekzak kent !


BIV: 506 907

0479/74 86 16
[email protected]

Lode is de 4j oudere broer van Peter en woont samen met zijn echtgenote Els in Tiegem. Hij is boekhouder van opleiding en is na enkele jaren in de financiële sector ook de vastgoedsector ingestapt. Na een opleiding als vastgoedexpert is hij ook erkend schatter geworden bij VLABEL.
Zijn specialisatie ligt vooral in de regio’s tussen Deerlijk en Avelgem !0473 45 20 50
[email protected]

Hoewel Medisch secretaresse van opleiding is ze toch de immosector ingerold als vastgoedbediende, mede dankzij haar huwelijk met Lode.

Zij is het administratieve brein achter Immo Taelman en volgt alles voor je op !